A Pont jó anya online kurzusai

Hogyan maradjunk nyugodtak anyaként? – ÚJ!

1 órás hangostréning arról, hogy hogyan maradhatunk nyugodtak akkor, amikor a gyermeknevelés terhei kezdenek elborítani minket

A tartalomból:

 • Mit kezdhetünk a ránk törő érzéseikkel? Miért fontos az érzelemszabályozás? Hogyan alakul ki az érzelemszabályozás képessége?

 • Milyen módokon tudunk reagálni a stresszre? Hogyan emlékeztetnek az anyaság hétköznapi eseményei a régmúlt traumáira?

 • Hogyan legyünk elég jól? Az öngondoskodás fontosságáról az érzelemszabályozásban

 • Az érzelemszabályozás 3 lehetséges útja, konkrét módszerek részletes leírása

Ha kérdésed van a kurzuson elhangzottakkal kapcsolatban, azt bármikor felteheted szakértőinknek.

A kurzus bevezető ára most csak: 3.990 Ft

A biztonságos kötődésről

3,5 órás videókurzus a biztonságos kötődés kialakulásának feltételeiről, módjáról, a szülő ezzel kapcsolatos feladatairól.

A tartalomból:

 • Hogyan alakul ki a baba kötődése, milyen gyakori tévhitek vannak a kötődésről, ezek hogyan rontják a szülő-gyermek kapcsolatot?

 • Információk a kötődés minőségéről, a kötődés egyéni jellegzetességeiről, illetve a kötődési zavarokról

 • Tényezők, melyek befolyásolják, hogy hogyan, milyen stílusban fog kötődni a gyermek, illetve hogyan lehet erre hatni, mi az, ami igazán fontos és mi az, amivel kevesebbet kellene foglalkozni

 • Gyakorlati tanácsok, ötletek, hogyan tudod elmélyíteni a kapcsolatod a gyermekeddel, mit tudsz tenni konkrétan a hétköznapokban azért, hogy biztonságosan kötődjön a gyermeked (mert nem az egyszeri események a fontosak)

 • Hogyan tudsz változtatni a szemléletmódodon, hogyan állj neki a kurzuson található tanácsoknak, ötleteknek, mivel kezdj és hogyan

Ha kérdésed van a kurzuson elhangzottakkal kapcsolatban, azt bármikor felteheted szakértőinknek.

A kurzus ára: 14.990 Ft

A kisgyermekkori érzelmi viharok kezelése

2,5 órás hangostréning a kisgyermekek érzelmi kitöréseinek, hétköznapi nevén hisztijeinek válaszkész kezeléséről

A tartalomból:

 • Miért köszönt be a dackorszak? Miért reagál hisztivel a kisgyermek? Hogyan függ össze a „hiszti” a gyermeki agy fejlődésével?

 • Miért lesznek dühösek a szülők, ha a gyermekük „hisztizni” kezd? A múlt árnyai és a tekintélyelvű nevelés következményei

 • Hogyan előzhetjük meg a „hisztiket”? Mi fokozza az érzelmi kitörések gyakoriságát? Mi a különbség az együttműködés és az engedelmesség között?

 • Mi akadályozza meg a szülőket abban, hogy nyugodtan tudjanak reagálni a gyermek érzelmi viharaira?

 • Mit tegyél, ha a gyermek nem akar felöltözni? Hogyan tudod megkönnyíteni az esti elalvást, kivédeni az időhúzást? Mit tegyél, ha a gyermeked nehezen vált egyik tevékenységből a másikba? „Hiszti” a boltban… Mit tegyél, ha a gyermeked „hisztiben” tör ki, hogyan tudod megnyugtatni?

Ha kérdésed van a kurzuson elhangzottakkal kapcsolatban, azt bármikor felteheted szakértőinknek.

A kurzus ára: 12.990 Ft

Hogyan mondjunk nemet a gyermeknek?

1,5 órás hangostréning a szeretetteljes határszabásról, a gyermek számára szükséges korlátok, szabályok válaszkész bevezetéséről

A tartalomból:

 • Miért van szükség határszabásra a gyermeknevelés során? Mit jelent egyáltalán ez a fogalom? Mi a baj a túlzott szigorral vagy a túlzott engedékenységgel?

  Mit ad a gyermeknek az észszerű határszabás?

 • Mikor szabjuk meg ezeket a határokat és mikor van szükség más szülői eszközre? Mi lesz a következmény, ha túl sokszor mondunk nemet a gyermeknek?

 • Hogyan mondjunk nemet a gyermeknek, válaszkész személetben, az igényeit figyelembe véve, az együttműködésre törekedve, túlzó elvárások nélkül, érzelmi biztonságot nyújtva? Mit kezdjünk a gyermek válaszreakciójával?

 • Mit tegyünk, ha a gyermek nem hallgat a szép szóra? Milyen lehetőségei vannak a szülőknek, ha a szeretné, hogy a gyermeke szót fogadjon? Mik az ezzel kapcsolatos reális elvárások? Cél-e a feltétlen engedelmesség?

Ha kérdésed van a kurzuson elhangzottakkal kapcsolatban, azt bármikor felteheted szakértőinknek.

A kurzus ára: 7.990 Ft

Gyakran ismételt kérdések és válaszok az online kurzusokkal kapcsolatban:

Az online kurzusokra a „jelentkezem” gombra kattintva tudsz jelentkezni. Az űrlapon meg tudod adni a megrendeléshez és számlakiállításhoz szükséges személyes adataidat, online bankkártyás fizetéssel (Stripe szolgáltatón keresztül) tudsz jelentkezni.

Az adatok megadása után a megrendelem gombra kattintva tudod elküldeni a jelentkezésed. A rendszer át fog irányítani a fizetési felületre, ahol meg kell adnod a bankkártyád adatait, majd nagy eséllyel még megerősíteni a fizetést sms vagy a mobilbankos applikáció segítségével. A sikeres fizetés után visszaigazoló e-mailben küldjük neked a számát és a kurzus tananyagaihoz való hozzáférés adatait.

A kurzusok anyagait online, egy jelszóval védett tagsági oldalra belépve éred majd el. A belépéshez szükséges adatokat e-mailben küldjük el neked, a sikeres fizetés vagy átutalás után. A tagsági oldalon azokhoz a tudásanyagokhoz, kurzusokhoz, előfizetéses tagságokhoz férsz hozzá, amelyeket megvásároltál.

A kurzusok videókurzus vagy hangostréning (hanganyag) formájában tekinthetőek meg.

A leckék letöltésére nincs lehetőség, ezek csak a tagsági oldalon érhetőek el. A megnézésükhöz, meghallgatásukhoz megfelelő internet kapcsolatra van szükség.

A megvásárolt kurzushoz korlátlan hozzáférést kapsz, bármikor megnézheted, meghallgathatod azokat a megrendeléstől számított minimum 4 évig.

Minden kurzus végén találsz egy hozzászólási lehetőséget, ott tudod feltenni a témához kapcsolódó kérdéseidet. 1-2 munkanapon belül számíthatsz a válaszunkra.

E-mailben, privát üzenetben, telefonon nincs lehetőség kérdéseket feltenni a Pont jó anya konzultációs Központ szakértőinek. A kurzus témája kapcsán tudunk neked részletes tanácsokat adni, ha más témában is szükséged van segítségre, akkor a Pont jó anyák Klubjában vagy online szülőkonzultáció keretében tudunk neked segíteni.

A kurzusról tárgyi adómentes számlát állítunk ki, Humán egészségügyi szolgáltatás néven. A számlát a visszaigazoló e-mailben találod, egy linkre kattintva tudod letölteni. Kizárólag magánszemélyeknek állítunk ki számlát, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, szövetkezetek, alapítványok számára nem elérhető ez a szolgáltatás.

Ha nem vagy elégedett a kurzuson elhangzott információkkal, akkor ezt a kurzushoz való hozzáférés pillanatától számítva (a belépési adatokat tartalmazó visszaigazoló e-mail elküldésének pillanata) 24 órán belül tudod jelezni nekünk, kizárólag a megrendelés e-mail címéről küldött és az info@pontjoanya.hu e-mail címre érkezett elektronikus levélben, ebben az esetben a kurzus ára visszafizetésre kerül neked. Más módon jelezve, vagy 24 órán túli jelzés esetén ez a garancia már nem érvényesíthető.