Pont jó anyák Klubja2023-05-19T11:34:01+02:00

Pont jó anyák Klubja

Legyén pont jó anyukája a gyermekednek!  Tanulj arról a Klubban, hogy ezt hogyan érheted el!

Csatlakozz Magyarország legnagyobb online klubjába, mely speciálisan a 0-4 éves kor közötti gyermekek válaszkész nevelésére fókuszál!

Több, mint 50 tudásanyag, online klubtalálkozók, workshopok, szakmai segítségnyújtás – akár havi 2500 Ft-ért!

Legyél te is magabiztos, kiegyensúlyozott anya, aki boldog, önbizalommal teli, biztonságosan kötődő gyermeket nevel a Klubban tanultak alapján!

Klubtagként korlátlanul hozzáférsz minden anyaghoz és tanácsot is tudsz kérni szakértőinktől.

„A mindennapi gyermeknevelésben szükség van önálló és intelligens döntésekre, és ezeket legmegbízhatóbban a tudományos tények és az összefüggések ismerete alapozhatja meg.”

– Alison Gopnik –

Mit érhetsz el, ha csatlakozol a Klub tagjai közé?

 • Biztosítani tudod a gyermekednek a biztonságos kötődést.

 • Tudni fogod, hogyan reagálj magabiztosan és válaszkészen, ha a gyermeked „hisztizni” kezd.

 • Tisztában leszel vele, hogyan tudsz empatikusan nemet mondani a gyermekednek.

 • Ismerni fogod, mit jelent pontosan a pozitív fegyelmezés és hogyan alkalmazható a pár éves gyermekeknél.

 • Le tudod küzdeni a gyermekkorodból hozott, nem ideális gyermeknevelési mintáidat.

 • Érzelmi biztonságot tudsz nyújtani a gyermekednek.

 • Megelőzheted a szülői kiégést.

 • Kiegyensúlyozott, magabiztos anya tudsz maradni a mindennapi gyermeknevelési nehézségek ellenére is.

 • Érteni fogod a gyermeked igényeit, tudni fogod, miért sír, miért nyűgös, és hogy hogyan tudod megnyugtatni.

 • Nem büntetéssel, szeretetmegvonással, kiabálással fogod fegyelmezni a gyermekedet, hanem szeretetteli, megértő, válaszkész módszereket ismerhetsz meg.

Miért fontos a szülő-gyermek kapcsolat minősége, a válaszkész szülői reakciók?

 • Mert a gyermek kötődésének, a szülő-gyermek kapcsolatnak minőségét nem csak az egyszeri, kiemelkedő események (a születés körülményei, a bölcsikezdés ideje vagy a szoptatás abbamaradásának pontos ideje) határozzák meg, hanem a mindennapok kapcsolódásainak harmóniája vagy félrehangoltsága.

 • Mert a mély, belsőséges, őszinteségen és elfogadáson alapuló kapcsolat végigkíséri és támogatja a gyermekünket az egész életén át.

 • Mert a te válaszkész, a gyermeked valódi igényeit észrevevő, és azokra megfelelő választ adó reakcióid nagymértékben meghatározzák, mennyire érez majd téged a gyermeked biztos bázisnak, akitől gondoskodást, megnyugtatást és érzelmi biztonságot kap.

 • Mert a jó baba/kisgyermek-mama kapcsolat egy csomó alvási, táplálási, megnyugtatási nehézséget meg tud előzni, könnyebben kezelhetővé válik a szeparációs szorongás, a dackorszak és az érzelmi kitörések, és mindez támogatja a gyermek ideális fejlődését is.

 • Mert a hazai felmérések szerint a magyar lakosság nagy része bizonytalanul kötődik, és nagy eséllyel ezt is adja tovább a gyermekeinek, hacsak nem változtat tudatosan a családi mintákon.

A téma fontosságát jelzi, hogy számos olyan gondolat kering a jó baba-mama kapcsolatról, a korai kötődésről vagy a válaszkész nevelésről a játszótéren és az interneten, melyek tudományos megalapozottsága kétségeket vet fel:

 • Úgy hallottad te is, hogy csak az igény szerinti, hosszan tartó szoptatás, az egy ágyban alvás, a BLW és a hordozás jelenti az egyetlen utat a gyermek biztonságos kötődése felé?

 • Azt mondják, hogy a gyermek minden jelzésére azonnal és maximális odaadással kell reagálnod, különben nem vagy válaszkész?

 • Azt olvastad, hogy a baba sírását azonnal csillapítani kell, különben cserben hagyod őt?

 • Úgy hallottad, hogy nem szabad elkapatni, elkényeztetni a gyermeket, mert akkor a fejedre nő és sohasem lesz önálló?

 • Egyesek szerint a hiszti a gyermek manipulációja, amire nem kell reagálni, mások szerint meg meg kell vigasztalni a gyermeked?

Vajon ez tényleg így van, vagy azért egy kicsit árnyaltabb a kép, ha a kötődéselméletekről, a gyermek és a szülők kapcsolatáról szóló legújabb kutatási eredményeket is figyelembe vesszük?

Ezekre a kérdésekre is választ kapsz a Pont jó anyák Klubjában!

MI A PONT JÓ ANYÁK KLUBJA ÉS MIÉRT ÉRI MEG CSATLAKOZNOD?

Anyaként talán Te is megtapasztaltad, hogy az örömök és jó pillanatok mellett olykor kihívásokkal is szembe kell nézned a gyermekeiddel való kapcsolatodban:

 • Szervezed a család életét, és nem igazán jut idő a kapcsolatotokra is figyelni.

 • Próbálod neveli a gyermekeidet, de a sok ellentétes gyermeknevelési tanács elbizonytalanít.

 • Nem tudod eldönteni, hogy vajon az ösztönös reakcióid a saját énedből vagy a múlt elfojtott emlékeiből jönnek.

 • Sokszor úgy érzed, hogy nem érted a gyermekeid reakcióit vagy a saját érzéseidet ezzel kapcsolatban.

 • Egyszerre aggódsz azon, hogy elkényezteted a gyermekedet és azon is, hogy nem adsz meg neki mindet, amire szüksége van.

 • A kisgyermeked nevelésével, lelki fejlődésével, viselkedésével kapcsolatos kérdéseiddel nem tudsz kihez fordulni, hiszen a nem pszichológiai végzettséggel rendelkező szakemberek (védőnő, kisgyermeknevelő, szülésznő) nem jártasak ezekben a témákban, ráadásul, a legtöbb pszichológus sem a kisgyermekkorra specializálódott, nincs ezzel a korosztállyal kellő tapasztalata.

Ha éreztél már így, tudj róla: nem vagy egyedül! Mert ezek a kihívások minden anya életében ott vannak!

Ezért hoztuk létre a Pont jó anyák Klubját, amelybe várunk Téged is szeretettel:

A Pont jó anyák Klubja egy értékes női közösség, amelynek középpontjában Te és a gyermeked kapcsolata  és a válaszkész szülői szemléletmód elsajátítása áll. 

 • A Pont jó anyák Klubjában folyamatos hozzáférést kapsz online szakmai tudásanyagokhoz, emellett Dr. Dénes Ivett baba-mama kapcsolati szakértő és szakmai csapata személyes segítségét kérheted, miközben egy pozitív női közösség tagjává válsz.

 • Akkor várunk, ha az értékrendedben a gyermekeiddel kialakítandó jó kapcsolatot fontosnak tartod, szeretnéd, ha jól kijönnétek egymással, ha mindig számíthatna rád a gyermeked és mindezt úgy szeretnéd megvalósítani, hogy emellett önmagad maradhass, ne kelljen mártíranyaként minden mást feláldoznod.

 • Klubtagként egy inspiráló közösség tagjaként tanulhatsz, megoszthatod a gondolataidat, segíthetsz a többieknek és sok-sok támogató jótanácsot is begyűjthetsz, és eközben elsajátíthatod a számos tudományos kutatás alapján bizonyítottan legjobb gyermeknevelési szemléletet, megismerheted a válaszkész szemléletmód gyakorlati eszközeit is.

 • A Klub célja, hogy pont jó anyukája lehess a gyermekeidnek és jól érezd magad anyaként.

Kinek való a Pont jó anyák Klubja?

Szeretettel várunk a Klubban, ha

 • nem csupán egy-egy népszerű gyermeknevelési elv szabályait akarod mereven követni, hanem széles körű látásmódot követnél és válaszkészen szeretnél reagálni a gyermeked igényeire,

 • szeretsz felelősséget vállalni a saját és a családod életéért,

 • hiszel abban, hogy tudsz fejlődni, hogy a szülőség tanulható,

 • fontosnak tartod, hogy a gyermekeiddel való kapcsolatodat támogasd, odafigyelj rá,

 • pszichológiai tanulmányokat végzett szakembertől szeretnél kérdezni, hiteles információkat keresel, igényes módon.

Kinek nem való a Pont jó anyák Klubja?

Kérlek, ne csatlakozz a Klubba, ha

 • elkötelezett híve vagy bizonyos nézeteknek, másról hallani sem akarsz,

 • nem vagy nyitott a fejlődésre, tökéletes anyukának tartod magad,

 • nem hiszel a tudományban, inkább a Facebook megmondóanyukáira hallgatsz,

 • imádsz panaszkodni, de nem szeretsz változtatni.

MIT KAPSZ PONTOSAN, HA CSATLKOZOL A KLUBBA?

 1. Tudásanyagok

Több, mint 50, folyamatosan bővülő tudásanyagot, melyek segítenek kialakítani a gyermekeddel való jó kapcsolatodat, megválaszolják a tipikus gyermeknevelési kérdéseidet, már a születésétől fogva egészen 4-5 éves korig. Az anyagok speciálisan a kisgyermekes szülők számára készültek, egyedülálló módon, más gyermeknevelési klubokhoz képest. Kizárólag tudományosan alátámasztott, a biztonságos kötődést támogató, válaszkész megoldásokról olvashatsz összefoglalókat, hallgathatsz meg előadásokat, számos gyermeknevelési trend (kötődő nevelés, kapcsolódó nevelés, pozitív fegyelmezés, Montessori-pedagógia) gyakorlati tanácsait és számtalan nemzetközileg elismert gyermeknevelési szakértő, pszichológus, kötődéskutató, orvos (Jane Nelsen, Tim John Payne, Dr. William Sears,  Fónagy Péter, Tina Payne Bryson, Prof. Helen Ball, Mona Delahooke, stb.) javaslatait megismerheted az anyagokból.

A tananyagok értéke 5.000- 20.000 Ft/tudásanyag

2. Szakmai segítség

Bármilyen kérdésed, elakadásod van a gyermek lelki fejlődésével, a gyermeknevelés aktuális témáival kapcsolatosan, tedd fel a kérdéseidet a Pont jó anyák Klubjához tartozó zárt, támogató Facebook csoportban, az online Fogadóórák során, vagy a klubtalálkozók alkalmából. Mind a szakértői gárda, mind a klubtag anyukák szívesen segítenek neked. Rendkívül gyorsan, szóban azonnal, írásban 1-2 munkanapon belül számíthatsz a személyre szabott tanácsokra, mintha saját gyermeknevelési tanácsadód lenne. Nem kell hónapokat várnod egy pszichológiai tanácsadásra, nem kell minden alkalommal külön konzultációs díjat fizetned, nem küldözgetnek az egyik szakembertől a másikig, nem 5 perced van a problémáidat megbeszélni az egészséges tanácsadáson, hanem a klubtagság korlátlan tanácskérést tartalmaz, és villámgyors, személyre szabott szakmai válaszokat kapsz, az otthonod kényelmében.

Egy-egy jótanács értéke: 5-15.000 Ft

3. Közösség

Támogató közösségünkben hozzád hasonló gondolkodású, segítőkész és tudatos anyákkal tudsz kapcsolatot építeni, támogatást kérni vagy tapasztalatot cserélni, bezzeganyák és ítélkezés nélkül. Hiszen nincs szükséged arra, hogy elbizonytalanítson a sok ellentétes jótanács, sem arra, hogy rossz anyának tituláljanak. Viszont arra sokszor „életmentő” szükséged van, hogy egy olyan közösségbe tartozhass, ahol támogatást, elfogadást, megértést és biztatást kapsz. Hiszen az anyaság sokszor magányos terep, a régi barátok eltűnnek, a rokonok dolgoznak, a sima Facebook csoportok pedig a tévhitek és az ítélkezés melegágyai. De nem vagy egyedül, több ezer szülő profitált már az elmúlt években a klub nyújtotta lehetőségekből, sokan évek óta hűséges előfizetőink, és a gyermekük növekedésével párhuzamosan mindig újabb és újabb kihívásokra találják meg a választ a klubban.

Az értéke: felbecsülhetetlen

Milyen tudásanyagokat találsz a Klubban?

A Klubban nem foglalkozunk orvosi kérdésekkel, alvászavarokkal, egyéni fejlesztéssel, vagy olyan mindennapi gyakorlati témákkal, amelyek nem a válaszkész gyermekneveléshez tartoznak (pl. hol akciós a pelenka, ki milyen tortát rendel a gyermek szülinapjára, hol vetted a kismama ruhákat), illetve nem végzünk orvosi tanácsadást vagy pszichoterápiát.

Milyen ajándékok járnak neked klubtagként?

 • Tudsz időpontot foglalni a havi több alkalommal meghirdetett Fogadóórákra, ahol online, személyesen tudsz tanácsot kérni szakértőinktől, bármilyen, a Klub témáit érintő kérdésben.

 • Részt tudsz venni a havi online Baba-mama klubtalálkozókon, ahol a hónap témáját dolgozzuk fel egy workshop keretében, és az adott téma kapcsán tudunk beszélgetni a személyes nehézségedről is.

 • Csatlakozhatsz a havi bakancslista kihívásunkhoz, ahol különböző, a szülő-gyermek kapcsolatot támogató feladatokban tudsz részt venni, és nyeremények is várnak rád, ha rendszeresen játszol.

A Pont jó anyák Klubja miért előfizetés?

 • Mert a gyermekünkkel való jó kapcsolat, a jó anyává válás, a válaszkész nevelés, és a csemeténk ideális érzelmi és szociális fejlődésének támogatása nem egy egyszeri esemény, sem nem egy 2 hetes program. Egy kurzus elvégzése vagy egy egyszeri konzultáció önmagában nem elég, mert a fókusz hamarosan elvész, elnyelik a hétköznapi nehézségek, és a rendszeres támogatás is hiányzik, amikor felmerül egy-egy nehézség vagy újabb kérdés. Egy előfizetés keretében folyamatosan elérhető a segítség, a tudásanyagok, a különböző programok, és villámgyorsan jutsz szakmai segítséghez is, emellett pedig egy közösség tagjává is válhatsz.

 • Mert egy online klubban számos új barátság, kapcsolat és támogatás építhető ki, hosszú távon és akár személyes találkozókká továbblépve is. Mindez – mint majd láthatod a Klubban – fontos része a „pont jó anyaságnak”. Mindezt egy-két személyes, szakemberrel történő beszélgetés, vagy egy személytelen online kurzus elvégzése sohasem adja meg.

 • Mert minél több anya számára szeretnénk elérhetővé tenni azt a tudásanyagot és szakmai segítséget, amit a Klub nyújt. Ha mindezt személyes konzultáció vagy kiscsoportos találkozók kapcsán tennénk, akkor limitált számú szülőnek és többszörös áron lenne elérhető mindez, így, ha azonnali segítségre lenne szükséged, akkor is hónapokat vagy akár éveket várhatnál a segítségre, mint pl. a hagyományos gyermekpszichológiai ellátás esetében is ez a jellemző sajnos.

Mennyibe kerül a Klubba való csatlakozás?

A Pont jó anyák Klubjába havi, féléves és éves, automatikusan megújuló előfizetési díjjal lehet csatlakozni.

A havi előfizetés díja 4.990 Ft/hó. A féléves előfizetési díj 19.990 Ft-ba, az éves előfizetés díja pedig 29.990 Ft-ba kerül.

Az előfizetések automatikusan megújulnak a fordulónapon, azaz havonta/félévente/évente.

Az előfizetési díjat bankkártyával, automata levonással tudod fizetni. Mindez azt jelenti, hogy egyszer kell megadnod a kártyád adatait a fizetési szolgáltató biztonságos rendszerén keresztül, és amíg klubtag szeretnél maradni, semmi más adminisztrációs feladatod nincs, a rendszer teszi a dolgát és levonja az aktuális díjat a kártyádról, az előfizetés gyakorisága függvényében  havonta, félévente vagy évente.

A klubtagság lemondásához pedig semmi más dolgod nincs, mint a egy gombra kattintva megerősíteni a lemondási szándékodat a tagsági oldalon. Így az adminisztrációs költségeket is alacsonyan tudjuk tartani, és kizárólag a Klub szakmai részére tudunk koncentrálni.

Ha a féléves vagy éves előfizetést választod, akkor a akkor 2,5 illetve 6 havi tagságot ingyen kapsz, így lebontva a havidíjad csak 3333, illetve 2500 Ft.

Miért ilyen kedvező a csatlakozási díj?

 • Mert elérhetővé szeretnénk tenni a Klub nyújtotta szolgáltatásokat minél több kisgyermekes édesanya számára. Nem nyerészkedni szeretnénk, hanem segítséget nyújtani.

 • Mert abban hiszünk, hogy minden baba és kisgyermek számára életre szóló ajándék, ha a szülők ismerik a biztonságos kötődés, a válaszkész gyermeknevelés tudásanyagát.

 • Mert olyan rendszert alakítottunk ki, ahol a költségeket minimalizálni tudjuk, így kedvező áron elérhetőek a Klub széles körű szolgáltatásai.

 • Mert pontosan tudjuk, hogy milyen nehéz személyesen kisgyermekekre specializálódott szakemberhez eljutni, és hogy mennyi elavult és káros gyermeknevelési tanács kering a neten vagy a játszótéren.

 • A legtöbb család esetében nincs szükség arra, hogy a szülők terápiára járjanak, vagy hogy rendszeres személyes pszichológiai konzultációkon vegyenek részt, amikor valamilyen nehézséget tapasztalnak a gyermeknevelés során vagy kérdéseik merülnek fel a babájuk vagy a kisgyermekük lelki fejlődése kapcsán, a viselkedése mögött álló pszichés mozgatórugók megértésében. Ilyen esetekben tökéletes megoldás a Klubtagság, ahol egyszerre kapnak hiteles információt és személyre szabott tanácsokat a szülők, a személyes konzultációk díjának töredékéért, 1-2 munkanapon belül.

KI VEZETI A KLUBOT?

Dr. Dénes Ivett vagyok, a Pont jó anyák Klubjának alapítója. A Klubot azért hoztam létre, mert babaalvás tanácsadóként azt tapasztaltam, hogy szinte minden családban előfordul, hogy a szülők és a gyermek kapcsolatában vannak nehézségek, félreértések, olyan döccenők, olyan gyermeknevelési elakadások, amelyek megnehezítik a családok életét, a biztonságos kötődés kialakítását vagy nem ideális szokásokhoz vezetnek.

Kétgyermekes anyaként, orvosként és kisgyermek-szülő kapcsolati szakemberként, önkéntes szoptatási segítőként azért dolgozom, hogy a családokhoz eljussanak azok a tudományos információk és gyakorlati tanácsok, melyek segítenek egy mély, bensőséges, kölcsönös elfogadáson alapuló kapcsolatot kiépíteni a szülőknek a gyermekeikkel, a válaszkész gyermeknevelés szemléletében. Mindezt a különböző gyermeknevelési elvek korlátai nélkül, integratív személetben, a nemzetközi pszichológiai és orvostudományi kutatásokra, javaslatokra alapozva.

 

SZAKÉRTŐINK

Domokos Kata life,- karrier,- és business coach, PersonalGuide viselkedéselemzés szakértő vagyok.

2015. óta támogatom a hozzám forduló édesanyákat abban, hogy megtalálják az egyensúlyt életszerepeik között és ne kelljen választaniuk aközött, hogy jó anyák, jó társak vagy épp jó munkaerők legyenek. A Semmelweis Egyetem 2. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján két évig vezettem a koraszülő anyukák támogató csoportját.

Egyéni konzultáción, csoportos coaching alkalmakon, workshopokon, online tanfolyamokon és az előfizetői klubomban a gyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások megoldásában segítem ügyfeleimet, elsősorban stresszkezelés, dühkezelés, békés önérvényesítés, időmenedzsment, munka és magánélet egyensúlyának megteremtése terén.

Lénárd Orsi vagyok, 3 gyermekes anya, szülésfelkészítő, dúla, szülő-csecsemő konzulens.

Mindig is előszeretettel és érdeklődéssel fordultam a várandósság, a szülés és a kisbabás élet történései és témái felé. Ebben meghatározó volt a saját gyerekeim születése körüli időszak, ami sok örömöt és bizony számos kihívást is hozott magával. Szerettem a várandósságot, három szép szülésélményben volt részem és élveztem a gyerekekkel otthon töltött időszakot. Harmadik fiam születése után 2008-ban szüléskísérő dúla lettem, és ezzel egy időben beiratkoztam a Károli Gáspár Egyetem mentálhigiéné szakára, hogy jól megalapozott tudással segíthessem a hozzám forduló anyákat és családokat.  Az elmúlt 13 évben több száz kisbaba születésénél voltam jelen dúlaként, és sok-sok édesanyát és édesapát készítettem fel a szülésre és a szülőségre. Azért, hogy ezekben a helyzetekben is a 0-3 éves korú gyereket nevelő családok mellett állhassak, elvégeztem az ELTE szülő-csecsemő konzulensi képzését.

Repka Ágnes vagyok, munkajogi szakokleveles tanácsadó, HR szakértő, közgazdász, a Dolgozó mami blog létrehozója.

Mindig is érdekelt a nők helyzete a munkaerőpiacon, a női karrier titka, az esélyek egyenlősége vagy inkább egyenlőtlensége, ám amióta anya lettem, mindez többszörösen felerősödött. Nap, mint nap látom, hogy mekkora dilemma előtt áll egy fiatal, vagy már nem is annyira fiatal nő, amikor az élete egyik legszebb teendője, a gyermekvállalás-gyereknevelés és az állása biztonsága között habozik, olyan választás elé állítva, ami nem szabadna, hogy előforduljon.

Abban segítek most már több mint 10 éve az édesanyáknak, hogy az anyaság továbbra is öröm maradjon és a saját feltételeikkel tudjanak visszamenni dolgozni a szülés után.

Bocskainé Irci vagyok, IBCLC laktációs szaktanácsadó és csecsemős nővér vagyok, 2 gyermekes édesanya, boldog feleség, támogató férjjel. Végletekig hiszek a jóban és nagyon pozitív szemléletű vagyok!

Egészségügyi szakember vagyok, így a kompetenciáimat pontosan tudom és betartom. Ismerem mi az élettani, mi a kóros, amennyiben szükséges, megfelelő szakemberhez irányítom a hozzám forduló édesanyákat. Elkötelezett vagyok a személyre szabott, magas minőségű ellátás irányában.

2007 óta dolgoztam a Telki Magánkórház szülészetén, 2017-ben sikeres nemzetközi vizsgát tettem, így jogosulttá váltam a legmagasabb, professzionális szintű laktációs szaktanácsadó, IBCLC titulusra.

A Pont jó anyák Klubjának célja, hogy valódi szakemberek nyújthassanak online támogatást a családoknak abban, hogy pont jó szülei lehessenek a gyermekeiknek.

Nem tudsz dönteni?

Próbáld ki a Pont jó anyák Klubját 14 napos teljes körű pénzvisszafizetési garancia mellett. Ha nem erre számítottál, csak írj egy e-mailt az info@pontjoanya.hu címre a 14 napos határidő lejárta előtt, és máris mindenféle magyarázkodás nélkül visszatérítjük neked a tagdíjat.

Kérdések és válaszok a Klubról:

2023. 05. 07-én 21 órától lehetséges a csatlakozás.

2023. 06. 15-én 21 óráig lehetséges a csatlakozás.

Ha sikeresen elvégezted a Szófogadóbb lesz a gyermekem című kihívást, akkor e-mailben kaptál ajándékba egy kuponkódot, mellyel 50%-os kedvezménnyel tudod kipróbálni a Klubot 1 hónapig. A kuponkód 2023. 05. 15-én éjfélig érvényes, beváltani pedig a megrendelés során tudod. A kuponkódot használva, az első havi előfizetés csupán 2495 Ft-ba kerül. A kuponkód csak a havi előfizetés során használható fel, a 6 vagy 12 hónapos előfizetés eleve kedvezőbb díjon érhető el.

A tudásanyagokat egy zárt, jelszóval védett tagsági oldalra belépve találod meg. A belépési adatokat a Klubba való csatlakozás után, e-mailben küldjük el neked.

Ha kérdésed van a tudásanyagokkal kapcsolatban, vagy szeretnél egyéni tanácsot kérni a szülő-gyermek kapcsolat vagy a gyakorlati válaszkész gyermeknevelés témaköreiben, akkor

 1. Klubhoz tartozó Facebook csoportban tudod ezt megtenni, akár anonim módon is.
 2. A fogadóórák során tudsz tanácsot kérni.
 3. Az online baba-mama találkozók során tudsz kérdezni.

A szakértői válaszra írásban 1-2 munkanapon belül számíthatsz.

A próba vagy havi előfizetésed hófordulóját (aznap lesz levonva a havi tagdíj) megtalálod a Felhasználói fiókom menüpontban, ide akkor tudsz belépni, ha már csatlakoztál a Klubba.

A féléves, éves előfizetésed  fordulónapját (aznap lesz levonva a havi tagdíj) megtalálod a Felhasználói fiókom menüpontban, ide akkor tudsz belépni, ha már csatlakoztál a Klubba.

A tagságot bármikor, hűségidő nélkül lemondhatod  itt a Felhasználói fiókban, illetve minimum 3 munkanappal a díjlevonási hóforduló előtt e-mailben is kérheted az előfizetésed megszüntetését (Poros-Kiss Izabella, info@pontjoanya.hu).

A lemondás akkor sikerült, ha megérkezik a visszaigazoló e-mailünk a sikeres lemondásról. Ha nem kapsz ilyen e-mailt (1 órán túl), akkor kérlek, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, köszönjük.

Az előfizetésed a lemondásod utáni következő tagsági forduló napjáig él, ennek időpontját megtalálod a Felhasználói fiókom menüpontban. A lemondást tehát nem kell az utolsó napra hagynod, nyugodtan megteheted hamarabb is, a tagságod nem a lemondás napján, hanem a tagsági forduló napján szűnik csak meg. A fordulónapon a levonás már bármilyen időpontban megtörténhet, így az előző nap legkésőbb érdemes lemondani az előfizetést.

A hírlevelekről való leiratkozás nem jelenti az előfizetői szerződés lemondását.

Ha nem mondtad le a fentiek alapján időben és érvényesen az előfizetésed, akkor nincs lehetőség utólag a tagdíj visszatérítésére, megértésedet köszönjük. Természetesen, ha a lemondó felület nem elérhető vagy nem működik megfelelően, a levonás visszatérítésre kerül.

A tagság lejárta után megszűnik a hozzáférésed a tagsági oldal tudásanyagaihoz és a jogosultságod a Pont jó anyák Klubjának Facebook csoportjában való tartózkodáshoz.

Az előfizetésed lejárta után 6 hónapig nem tudsz újra csatlakozni a Pont jó anyák Klubjához, megértésedet köszönjük.  Erre a türelmi időre azért van szükség, mert nem szeretnénk, hogy a Klub „átjáróház” lenne, és havonta ki- és visszalépjenek a tagok. Mindez megzavarja a Klubban történő elmélyült munkát, illetve rengeteg adminisztrációs terhet jelent, amely a tagsági díjak megemelését vagy korlátozott csatlakozási lehetőséget eredményezne.

 • Ebben az esetben a rendszer összesen 15 alkalommal próbálja meg levonni a tagdíjat a megadott kártyáról. Ha a kártyán nincs fedezet, a kártya lejárt vagy le van tiltva, vagy kimerült a napi fizetési limit, a levonás nem lesz sikeres. Összesen 15 próbálkozás után a rendszer automatikusan megszünteti az előfizetésed, ennek visszaállítására nincs lehetőségünk. Ebben az esetben a tagságod megszűnik, a szolgáltatáshoz nem férsz hozzá. 6 hónap múlva tudsz csak visszacsatlakozni a Klubba, a türelmi idő lejárta után.
 • A sikertelen terhelésekről e-mailben tájékoztatunk.
 • Ha lejár a bankkártyád, akkor erről a rendszer e-mailt fog küldeni, és megadja a lehetőséget, hogy megadhasd az új kártyád adatait.
 • Ha a kártyád adatait a lejárattól függetlenül szeretnél kicserélni, kérlek, időben jelentkezz az ügyfélszolgálaton, nehogy kifuss a 15 sikertelen terhelésből.

Ebben az esetben a rendszer automatikusan látja a kártyád lejárati idejét, és időben e-mailben tájékoztat, illetve küldünk egy olyan linket, szintén e-mailben, ahol meg tudod adni az új bankkártyád adatait. Ha ez időben megtörténik, akkor az előfizetés a megszokott díjon folytatódik. Ha kifutsz a 15 sikertelen terhelésből, akkor a rendszer automatikusan megszünteti az előfizetésed.

Ebben az esetben kérlek jelentkezz az ügyfélszolgálatnál, köszönjük.

A számlákat a Tagsági oldal menüjében található Felhasználói fiókom menüpontra kattintva találod meg.

A szolgáltatásról tárgyi adómentes (TAM) számlát állítunk ki, Humán egészségügyi szolgáltatás néven, magánszemélyként és gazdasági társaságként, egyéni vállalkozóként is tudsz számlát kérni.

Igen, a Facebook csoportban lehet anonim módon kérdezni, amikor beírod a bejegyzésed, ezt felajánlja a rendszer.

A fogadóórán a beszélgetés online, privátban, face to face zajlik, a szakemberen kívül más nem hallja, felvétel nem készül.

A klubtalálkozókon a résztvevők hallják a kérdéseidet, felvétel erről az eseményről sem készül.

A Klubban a válaszkész gyermeknevelés, a szülő-gyermek kapcsolat, a gyermekek lelki fejlődése, az anyává válás témakörei a fő fókusztémák, 0-4 éves kor közötti gyermekeket nevelő szülőknek. A Klubban nem foglalkozunk orvosi témákkal (betegségek, gyógyszerek), alvászavarokkal, egyéni fejlesztéssel, és 4 éven felüli gyermekeket érintő témákkal, párkapcsolati nehézségekkel és a mindennapi élet gyakorlati témáival (hol olcsó a pelenka, kinek van eladó babkocsija, stb.).

Ebben az esetben kérlek vedd fel a kapcsolatot Poros-Kiss Izabellával, az ügyfélszolgálat vezetőjével.

Go to Top