Jól szeretnél reagálni, amikor sír a babád?

Jó lenne tudni, hogy miért sír? Rögtön aggódni kezdesz, ha a kisgyermeked sírni kezd? Nehezen kezeled, ha a kicsi nyűgös, sírós, nem tud megnyugodni? Szeretnél válaszkészen reagálni ilyenkor is?

Vegyél részt ezen az INGYENES, ONLINE ELŐADÁSON, melyben megmutatom, hogyan tudod ezt megtenni:

Az előadás időpontja:

2023. 09. 14. csütörtök 13:00

Az előadó:

DR. DÉNES IVETT

orvos, baba-mama kapcsolati szakértő, író, kétgyermekes anya

Ezekre a kérdésekre kapsz választ az előadáson:

  • Miért sírhatnak valójában a babák? (sokkal több ok miatt, mint gondolnánk)

  • Mi mindent fejezhet ki a kisgyermek a sírásával?

  • Miért leszünk mérgesek vagy idegesek, ha sír a baba?

  • Mit jelent a sírni hagyás, és mit nem?

  • Hogyan lehet megnyugtatni egy síró babát vagy kisgyermeket?

  • Miért nem válaszkész megoldás sokszor a figyelemelterelés, a cumi, a „minden sírásra azonnal cici”, a gyermek magára hagyása?

  • Megelőzhető-e a baba sírása, és ha igen, akkor hogyan?

Az élő adásra a jelentkezés lezárult.

Az előadóról:

Üdvözöllek az oldalon, Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos, baba-mama kapcsolati szakértő, önkéntes szoptatási segítő, a Békés éjszakák, vidám nappalok című, nagy sikerű könyvsorozat szerzője, gyakorló kétgyermekes anyuka.

Közel egy évtizede foglalkozom a babák és a kisgyermekek alvásának támogatásával és segítek a szülőknek abban, hogy jobb kapcsolatot tudjanak kiépíteni a gyermekükkel. Orvosként a Semmelweis Egyetemen végeztem, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens végzettségemet pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem. Rendszeres résztvevője vagyok a hazai gyermekgyógyászati és fejlődéslélektani továbbképzéseknek, konferenciáknak.

Gyakran ismételt kérdések-válaszok

Az élő adás már véget ért, a Pont jó anyák Klubjába csatlakozva tudod megnézni az előadás felvételét.

Az előadás felvételről is megtekinthető, 24 óráig, amennyiben ezt kérted a regisztráció során, a hírlevelekre való feliratkozással. Az előadás felvételét az előadás után, másnap küldjük el neked e-mailben. Az előadás felvétele ezek után már csak a Pont jó anyák Klubjában érhető el, az előfizetőinknek.

Igen, az előadás végén élőben lehet feltenni a témához kapcsolódó kérdéseket az előadónak. Utólag, e-mailben nem tudunk a kérdésekre válaszolni, erre csak az élő adás alatt van lehetőség.

A jelentkezésre az előadás kezdetéig van lehetőség, előtte 1 órával zárjuk a jelentkezéseket, utólagos regisztrációt nem tudunk elfogadni.

Az előadáson csak egyszer lehet részt venni, ha te már regisztráltál egy előző előadásra, akkor nem tudsz erre is bejelentkezni.

Az előadáson az alapokról tanulhatsz, és számos gyakorlati ismeretet is megosztunk veled, de 40 percben nem lehet a gyermekek sírásának összes ismeretanyagát átadni egyszerre. Viszont ajánlani fogunk az előadás végén olyan további tudásanyagokat, amelyek segítenek elmélyedni a témában.

Semmi gond, ha érdekel a téma, akkor tudsz csatlakozni a Pont jó anyák Klubjába, ahol korlátlanul meg tudod tekinteni az előadás felvételét és tanácsot is tudsz kérni a téma kapcsán.