Jól szeretnél reagálni, amikor sír a babád?

Jó lenne tudni, hogy miért sír? Rögtön aggódni kezdesz, ha a kisgyermeked sírni kezd? Nehezen kezeled, ha a kicsi nyűgös, sírós, nem tud megnyugodni? Szeretnél válaszkészen reagálni ilyenkor is?

Vegyél részt ezen az INGYENES, ONLINE ELŐADÁSON, melyben megmutatom, hogyan tudod ezt megtenni:

Az előadás időpontja:

2024. 05. 21. kedd 13:00

Az előadó:

DR. DÉNES IVETT

orvos, baba-mama kapcsolati szakértő, író, kétgyermekes anya

Ezekre a kérdésekre kapsz választ az előadáson:

  • Miért sírhatnak valójában a babák? (sokkal több ok miatt, mint gondolnánk)

  • Mi mindent fejezhet ki a kisgyermek a sírásával?

  • Miért leszünk mérgesek vagy idegesek, ha sír a baba?

  • Mit jelent a sírni hagyás, és mit nem?

  • Hogyan lehet megnyugtatni egy síró babát vagy kisgyermeket?

  • Miért nem válaszkész megoldás sokszor a figyelemelterelés, a cumi, a „minden sírásra azonnal cici”, a gyermek magára hagyása?

  • Megelőzhető-e a baba sírása, és ha igen, akkor hogyan?

Az előadóról:

Üdvözöllek az oldalon, Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos, baba-mama kapcsolati szakértő, önkéntes szoptatási segítő, a Békés éjszakák, vidám nappalok című, nagy sikerű könyvsorozat szerzője, gyakorló kétgyermekes anyuka.

Közel egy évtizede foglalkozom a babák és a kisgyermekek alvásának támogatásával és segítek a szülőknek abban, hogy jobb kapcsolatot tudjanak kiépíteni a gyermekükkel. Orvosként a Semmelweis Egyetemen végeztem, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens végzettségemet pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem. Rendszeres résztvevője vagyok a hazai gyermekgyógyászati és fejlődéslélektani továbbképzéseknek, konferenciáknak.

Ahol szakértőként már hallhattál rólam:

Gyakran ismételt kérdések-válaszok

Kattints a jelentkezés gombok egyikére és add meg a keresztneved, e-mail címed. Az előadás megtekintéséhez szükséges linket e-mailben fogjuk elküldeni neked.

Az előadás felvételről is megtekinthető, 1 hétig, amennyiben ezt kérted a regisztráció során, a hírlevelekre való feliratkozással. Az előadás felvételét az előadás után, másnap küldjük el neked e-mailben.

Igen, az előadás végén élőben lehet feltenni a témához kapcsolódó kérdéseket az előadónak. Utólag, e-mailben nem tudunk a kérdésekre válaszolni, erre csak az élő adás alatt van lehetőség.

A jelentkezésre az előadás kezdetéig van lehetőség, előtte 1 órával zárjuk a jelentkezéseket, utólagos regisztrációt nem tudunk elfogadni.

Az előadáson az alapokról tanulhatsz, és számos gyakorlati ismeretet is megosztunk veled, de 40 percben nem lehet a gyermekek sírásának összes ismeretanyagát átadni egyszerre. Viszont ajánlani fogunk az előadás végén olyan további tudásanyagokat, amelyek segítenek elmélyedni a témában.