KAPCSOLAT

Nyitvatartás: munkanapokon, H-Cs: 9-16 óra, P: 9-14 óra között.

E-mail cím: info@pontjoanya.hu  (a leveleket az ügyfélszolgálat vezetője, Poros-Kiss Izabella várja)

Az e-maileket munkaidőben olvassuk el és válaszoljuk meg. A munkaidőn kívüli időszakban érkező levelek feldolgozása a következő munkanap során történik meg.

Telefon: +36-70-574-1499 (a hívásokat az ügyfélszolgálat vezetője, Poros-Kiss Izabella várja)

A munkaidőben érkezett hívásokat azonnal fogadjuk, vagy egyéb elfoglaltság esetén még aznap visszahívunk. A munkaidőn kívüli időszakban telefonálókat a következő munkanapon tudjuk visszahívni.

Ügyek, melyeket telefonon vagy e-mailen el tudsz intézni:

  • termékek vagy szolgáltatások megrendelése kapcsán felmerült kérdéseid, problémáid (pl. nem jött visszaigazoló e-mail, nem tudsz letölteni valamit, nem tudod eldönteni, melyik termék/szolgáltatás való neked, stb.),
  • honlappal kapcsolatos kérdéseid, észrevételeid (nem olvasható valami, nem működik a link, nem találod a keresett aloldalt stb.),
  • sajtó munkatársaként vagy céges együttműködés céljából keresel.

ITT összeszedtem néhány gyakori kérdést és választ, érdemes itt is utánanézni, talán azonnal meg is lesz a válaszod a kérdésedre.

A termékek vagy szolgáltatások megrendelése, a honlapon megadott űrlapok vagy linkek segítségével történik, teljesen automata módon. Telefonon vagy e-mailben nem tudsz megrendelést indítani, vagy időpontot egyeztetni. A rendszer automatizálásával időt spórolunk, megfelelünk a hatályos jogszabályi előírásoknak, és a kézzel végzett adminisztráció helyett a valódi segítségnyújtásra tudunk koncentrálni.

Az aktuális szolgáltatásainkat itt találod–>

A Központ szakemberei az egyéni kérdésekre nem tudnak e-mailben, Messenger üzenetben vagy az ügyfélszolgálat telefonszámán válaszolni. Egy igazán személyre szabott válaszhoz, megoldási javaslathoz számos, a baba-mama kapcsolattal összefüggő adatra, információra szükségünk van, ismernünk kell a probléma gyökerét, az eddigi próbálkozásokat, a céljaidat, az életkörülményeiteket. Ennek átbeszélésére nem alkalmas az e-mail, és nem elég rá pár perc telefonos beszélgetés. Mindenkinél működő, 2 perc alatt elmondható tutitippek pedig nincsenek.

Ha személyre szabott tanácsokat szeretnél, akkor az alábbi szolgáltatásokat tudjuk ajánlani neked.

A weboldal üzemeltetője: Dr. Dénes Ivett orvos, baba-mama kapcsolati szakember, a Dr. Dénes Ivett és Társa Kft ügyvezetője, a Pont jó anya Konzultációs Központ alapítója

3 in 1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III./11.