Támogatni szeretnéd a gyermeked biztonságos kötődését?

Olyan kapcsolatot szeretnél kiépíteni a gyermekeddel már a születésétől kezdve, mely támogatja a baba fejlődését, a jó alvását, a sikeres táplálását, és te is elégedett anyaként tudsz magadra tekinteni?

Nézd meg ezt az ONLINE ELŐADÁST, melyben megmutatom, hogyan tudod ezt elérni:

Az előadás helye, ideje:

Bármikor, az otthonod kényelméből

Az előadó:

DR. DÉNES IVETT

orvos, baba-mama kapcsolati szakértő, szoptatási segítő,

író, kétgyermekes anya

Az előadásról röviden:

 • Tudtad, hogy a biztonságos kötődés kialakulása nem attól függ, hogy hogyan táplálod a babádat? Kíváncsi vagy rá, hogy akkor mi az, ami igazán számít?

 • Tisztában vagy vele, hogy a gyermek jelzéseire adott reakcióid mennyire fontosak, ha biztonságosan kötődő gyermeket szeretnél?

 • A gyermek kötődésének bizonytalansága, zavara az egész életére negatív hatással lehet. Most tudsz tenni ez ellen! Szeretnéd megvédeni őt a beilleszkedési, a tanulási nehézségektől, a függőségtől vagy a párkapcsolati problémáktól?

 • Gondoltad volna, hogy sem a „minden nyikkra” szaladás, sem a sírni hagyás nem támogatja a biztonságos kötődés kialakulását? De akkor mi a megoldás? Erről is lesz szó az előadáson.

 • Az előadás nem a kötődő nevelésről szól, hanem a legújabb tudományos, kötődéssel kapcsolatos kutatások figyelembevételével egy nevelési elvektől független személetmódot mutat be, néhány gyakorlati példával illusztrálva az elmondottakat.

Az előadáson választ kapsz ezekre a kérdésekre is:

 • Mik azok a szülői viselkedésmódok, amelyek nehezíthetik a biztonságos kötődés kialakulását.

 • Miért fontos a szülő-gyermek kapcsolatra figyelni, ha a szülők nehéz gyermekkort, nem biztonságos kötődést hoztak magukkal.

 • Miért kell jobban figyelni a kapcsolatra, abban az esetben, ha a baba élete nehezen indult (koraszülés, nehéz születés, szeparáció, betegség, örökbefogadás)

 • Mit értünk válaszkészség, szenzitivitás és következetesség alatt

 • Miért nem elég, ha a gyermek kiemelt életeseményei rendben zajlanak?

 • Az előadás 1,5 órás, a felvételt bármikor megtekintheted, újranézheted

 • Az előadás felvételének ára 2990 Ft, melyet bankkártyás fizetéssel tudsz megvenni

 • A fizetés után rögtön hozzáférsz a felvételhez

Az előadóról:

Üdvözöllek az oldalon, Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos, baba-mama kapcsolati szakértő, önkéntes szoptatási segítő, gyakorló kétgyermekes anyuka.

Egy évtizede foglalkozom a babák és a kisgyermekek alvásának támogatásával és segítek a szülőknek abban, hogy jobb kapcsolatot tudjanak kiépíteni a gyermekükkel. Orvosként a Semmelweis Egyetemen végeztem, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens végzettségemet pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem. Rendszeres résztvevője vagyok a hazai gyermekgyógyászati és fejlődéslélektani továbbképzéseknek, konferenciáknak.

Ahol szakértőként már hallhattál rólam:

Gyakran ismételt kérdések-válaszok

Az előadás felvételét 2990 Ft-ért tudod megrendelni, a bankkártyás fizetés után azonnal megkapod e-mailben a felvétel elérhetőségét.

Az előadás felvételét online tudod megnézni, a megrendelés után küldött e-mailben találod a linket hozzá. Az előadás felvétet minimum 4 évig éred el.

Az előadás felvétele 2990 Ft-ba kerül.