Minikurzus a sírni hagyásról– ingyenes videókurzus arról, miért NE hagyd sírni a babádat

A sírni hagyást sajnos még mindig gyakran ajánlják a baba „megnevelésére”. Tudj meg róla többet, hogy miért ne hallgass rájuk!

 

  • Egyáltalán mit értünk sírni hagyás alatt?
  • Mire találták ki ezt a módszert és miért tekinthető elavult megoldásnak?
  • Hogyan hat a kötődésre, ha sírni hagyják a babát?

  • Az sírás sírni hagyás vajon, ha nem sikerül azonnal megnyugtatni a babát?
  • Hogyan reagálj válaszkészen a gyermeked igényeire, hogy ne kelljen sírva jeleznie?

Az összes kérdésre választ kapsz, ha csatlakozol a minikurzusra!

Nincs más dolgod, csak beiratkozni a kurzusra még ma, és máris megkapod a válaszokat!

KI TARTJA A KURZUST?

Dr. Dénes Ivett vagyok, a Pont jó anya Konzultációs Központ alapítója. Az oldalt azért hoztam létre, mert babaalvás tanácsadóként azt tapasztaltam, hogy szinte minden családban előfordul, hogy a szülők és a gyermek kapcsolatában vannak nehézségek, félreértések, olyan döccenők, olyan gyermeknevelési kihívások, amelyek megnehezítik a családok életét, a biztonságos kötődés kialakítását vagy nem ideális szokásokhoz vezetnek.

Kétgyermekes anyaként, orvosként és csecsemő-szülő kapcsolati szakemberként azért dolgozom, hogy a családokhoz eljussanak azok a tudományos információk és gyakorlati tanácsok, melyek segítenek egy mély, bensőséges, kölcsönös elfogadáson alapuló kapcsolatot kiépíteni a szülőknek a gyermekeikkel, megismerni a válaszkész szülőség gyakorlati alkalmazását, 0-4 éves kor közötti gyermekek esetében. Mindezt a különböző gyermeknevelési elvek korlátai nélkül, integratív személetben, a nemzetközi pszichológiai és orvostudományi kutatásokra, javaslatokra alapozva.