Támogatni szeretnéd a gyermeked biztonságos kötődését?

Olyan kapcsolatot szeretnél kiépíteni a gyermekeddel már a születésétől kezdve, mely támogatja a baba fejlődését, a jó alvását, a sikeres táplálását, és te is elégedett anyaként tudsz magadra tekinteni?

Vegyél részt ezen az INGYENES, ONLINE ELŐADÁSON, melyben megmutatom, hogyan tudod ezt elérni:

Az előadás időpontja:

2023. 03. 30. csütörtök 13:00

Az előadó:

DR. DÉNES IVETT

orvos, baba-mama kapcsolati szakértő, író, kétgyermekes anya

Az előadásról röviden:

  • Tudtad, hogy a biztonságos kötődés kialakulása nem attól függ, hogy hogyan táplálod a babádat? Kíváncsi vagy rá, hogy akkor mi az, ami igazán számít?

  • Tisztában vagy vele, hogy a gyermek jelzéseire adott reakcióid mennyire fontosak, ha biztonságosan kötődő gyermeket szeretnél?

  • A gyermek kötődésének bizonytalansága, zavara az egész életére negatív hatással lehet. Most tudsz tenni ez ellen! Szeretnéd megvédeni őt a beilleszkedési, a tanulási nehézségektől, a függőségtől vagy a párkapcsolati problémáktól?

  • Gondoltad volna, hogy sem a „minden nyikkra” szaladás, sem a sírni hagyás nem támogatja a biztonságos kötődés kialakulását? De akkor mi a megoldás? Erről is lesz szó az előadáson.

  • Az előadás nem a kötődő nevelésről szól, hanem a legújabb tudományos, kötődéssel kapcsolatos kutatások figyelembevételével egy nevelési elvektől független személetmódot mutat be, néhány gyakorlati példával illusztrálva az elmondottakat.

FIGYELEM! Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az online előadás linkjét e-mailben küldjük el a résztvevőknek.

Az előadóról:

Üdvözöllek az oldalon, Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos, baba-mama kapcsolati szakértő, önkéntes szoptatási segítő, a Békés éjszakák, vidám nappalok című, nagy sikerű könyvsorozat szerzője, gyakorló kétgyermekes anyuka.

Közel egy évtizede foglalkozom a babák és a kisgyermekek alvásának támogatásával és segítek a szülőknek abban, hogy jobb kapcsolatot tudjanak kiépíteni a gyermekükkel. Orvosként a Semmelweis Egyetemen végeztem, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens végzettségemet pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem. Rendszeres résztvevője vagyok a hazai gyermekgyógyászati és fejlődéslélektani továbbképzéseknek, konferenciáknak.

Ahol szakértőként már hallhattál rólam:

Gyakran ismételt kérdések-válaszok

Az előadáson való részvétel regisztrációhoz kötött. A megadott e-mail címre küldjük el az előadás linkjét, erre kattintva lehet majd az előadás kezdetekor megnézni az előadást. Az előadáson bárki részt vehet, aki még a kezdés előtt regisztrál.

Az előadás online, a Youtube-on kerül megtartásra, élőben, az előadás időpontjában. Nyilvánosan nem elérhető, csak a regisztrált résztvevőknek. Az előadás linkjét a regisztráció során megadott e-mail címre fogjuk elküldeni, erre kattintva lehet a fenti kezdési időpontban megtekinteni az előadást.

Az előadáson való részvétel ingyenes.

Az előadás felvételről is megtekinthető, 1 hétig, amennyiben ezt kérted a regisztráció során, a hírlevelekre való feliratkozással. Az előadás felvételét az előadás után, másnap küldjük el neked e-mailben.

Igen, az előadás végén élőben lehet feltenni a témához kapcsolódó kérdéseket az előadónak. Utólag, e-mailben nem tudunk a kérdésekre válaszolni, erre csak az élő adás alatt van lehetőség.

A jelentkezésre az előadás kezdetéig van lehetőség, előtte 1 órával zárjuk a jelentkezéseket, utólagos regisztrációt nem tudunk elfogadni.

Az előadáson csak egyszer lehet részt venni, ha te már regisztráltál egy előző előadásra, akkor nem tudsz erre is bejelentkezni.

Az előadáson az alapokról tanulhatsz, és számos gyakorlati ismeretet is megosztunk veled, de 40 percben nem lehet a biztonságos kötődés összes ismeretanyagát átadni egyszerre. Viszont ajánlani fogunk az előadás végén olyan további tudásanyagokat, amelyek segítenek elmélyedni a témában.