Támogatni szeretnéd a gyermeked biztonságos kötődését?

Olyan kapcsolatot szeretnél kiépíteni a gyermekeddel már a születésétől kezdve, mely támogatja a baba fejlődését, a jó alvását, a sikeres táplálását, és te is elégedett anyaként tudsz magadra tekinteni?

Vegyél részt ezen az INGYENES, ONLINE ELŐADÁSON, melyben megmutatom, hogyan tudod ezt elérni:

Az előadás időpontja:

2022. szeptembere

Az előadó:

DR. DÉNES IVETT

orvos, baba-mama kapcsolati szakértő, író, kétgyermekes anya

Az előadásról röviden:

  • Tudtad, hogy a biztonságos kötődés kialakulása nem attól függ, hogy hogyan táplálod a babádat? Kíváncsi vagy rá, hogy akkor mi az, ami igazán számít?

  • Tisztában vagy vele, hogy a gyermek jelzéseire adott reakcióid mennyire fontosak, ha biztonságosan kötődő gyermeket szeretnél?

  • A gyermek kötődésének bizonytalansága, zavara az egész életére negatív hatással lehet. Most tudsz tenni ez ellen! Szeretnéd megvédeni őt a beilleszkedési, a tanulási nehézségektől, a függőségtől vagy a párkapcsolati problémáktól?

  • Gondoltad volna, hogy sem a “minden nyikkra” szaladás, sem a sírni hagyás nem támogatja a biztonságos kötődés kialakulását? De akkor mi a megoldás? Erről is lesz szó az előadáson.

  • Az előadás nem a kötődő nevelésről szól, hanem a legújabb tudományos, kötődéssel kapcsolatos kutatások figyelembevételével egy nevelési elvektől független személetmódot mutat be, néhány gyakorlati példával illusztrálva az elmondottakat.

FIGYELEM! Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az online előadás linkjét e-mailben küldjük el a résztvevőknek.

A jelentkezés és a pontos időpont nyár végén várható

Az előadóról:

Üdvözöllek az oldalon, Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos, baba-mama kapcsolati szakértő, a Békés éjszakák, vidám nappalok című, nagy sikerű könyvsorozat szerzője, gyakorló kétgyermekes anyuka.

Közel egy évtizede foglalkozom a babák és a kisgyermekek alvásának támogatásával és segítek a szülőknek abban, hogy jobb kapcsolatot tudjanak kiépíteni a gyermekükkel. Orvosként a Semmelweis Egyetemen végeztem, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens végzettségemet pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem. Rendszeres résztvevője vagyok a hazai gyermekgyógyászati és fejlődéslélektani továbbképzéseknek, konferenciáknak.

Ahol szakértőként már hallhattál rólam:

A jelentkezés és a pontos időpont nyár végén várható