Támogatni szeretnéd a gyermeked biztonságos kötődését?

Olyan kapcsolatot szeretnél kiépíteni a gyermekeddel már a születésétől kezdve, mely támogatja a baba fejlődését, a jó alvását, a sikeres táplálását, és te is elégedett anyaként tudsz magadra tekinteni?

Vegyél részt ezen az INGYENES, ONLINE ELŐADÁSON, melyben megmutatom, hogyan tudod ezt elérni.

Az előadás időpontja:

2021. FEBRUÁR 4. CSÜTÖRTÖK, 13 ÓRA

Az előadó:

DR. DÉNES IVETT

orvos, baba-mama kapcsolati szakértő, író, kétgyermekes anya

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az előadásról röviden:

  • Tudtad, hogy a biztonságos kötődés kialakulása nem attól függ, hogy hogyan táplálod a babádat? Kíváncsi vagy rá, hogy akkor mi az, ami igazán számít?

  • Tisztában vagy vele, hogy a gyermek jelzéseire adott reakcióid mennyire fontosak, ha biztonságosan kötődő gyermeket szeretnél?

  • A gyermek kötődésének bizonytalansága, zavara az egész életére negatív hatással lehet. Most tudsz tenni ez ellen! Szeretnéd megvédeni őt a beilleszkedési, a tanulási nehézségektől, a függőségtől vagy a párkapcsolati problémáktól?

  • Gondoltad volna, hogy sem a “minden nyikkra” szaladás, sem a sírni hagyás nem támogatja a biztonságos kötődés kialakulását? De akkor mi a megoldás? Erről is lesz szó az előadáson.

  • Az előadás nem a kötődő nevelésről szól, hanem a legújabb tudományos, kötődéssel kapcsolatos kutatások figyelembevételével egy nevelési elvektől független személetmódot mutat be, néhány gyakorlati példával illusztrálva az elmondottakat.

Az előadásig hátralévő idő:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

FIGYELEM! Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az online előadás linkjét e-mailben küldjük el a résztvevőknek.

AZ ELŐADÁSRA A JELENTKEZÉS LEZÁRULT

Az előadóról:

Üdvözöllek az oldalon, Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos, baba-mama kapcsolati szakértő, a Békés éjszakák, vidám nappalok című, nagysikerű könyv szerzője, gyakorló kétgyermekes anyuka.

Közel egy évtizede foglalkozom a babák és a kisgyermekek alvásának támogatásával és segítek a szülőknek abban, hogy jobb kapcsolatot tudjanak kiépíteni a gyermekükkel. Orvosként a Semmelweis Egyetemen végeztem, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens végzettségemet pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem. Rendszeres résztvevője vagyok a hazai gyermekgyógyászati és fejlődéslélektani továbbképzéseknek, konferenciáknak.

Ahol szakértőként már hallhattál rólam:

AZ ELŐADÁSRA A JELENTKEZÉS LEZÁRULT