Itt tudsz csatlakozni a Pont jó anyák Klubjába.

A Klubba havi előfizetési díjjal és 6 vagy 12 havi bérlettel lehet csatlakozni.

A havi, automatikusan megújuló előfizetés díja 4.990 Ft/hó. A 6 havi bérlet 19.990 Ft, a 12 havi bérlet pedig 39.990 Ft-ba kerül.

A havi előfizetési díjat havonta, bankkártyával, automata levonással tudod fizetni. Mindez azt jelenti, hogy egyszer kell megadnod a kártyád adatait az OTP Bank biztonságos rendszerén keresztül, és amíg klubtag szeretnél maradni, semmi más adminisztrációs feladatod nincs, a rendszer teszi a dolgát és levonja az aktuális havi díjat a kártyádról.

A klubtagság lemondásához pedig semmi más dolgod nincs, mint a egy gombra kattintva megerősíteni a lemondási szándékodat (mindezt a tananyagok felületén és a visszaigazoló e-mailekből is megteheted). Így az adminisztrációs költségeket is alacsonyan tudjuk tartani, és kizárólag a Klub szakmai részére tudunk koncentrálni.

A 6 vagy 12 havi bérletet előre, bankkártyával vagy utalással tudod rendezni, és a tagságod a bérlet lejárati idejéig tart. Újabb bérletet bármeddig vásárolhatsz. Ha bérletet veszel, akkor 2, illetve 4 havi tagságot ingyen kapsz, így lebontva a havidíjad csak 3333 Ft.

Havidíjat fizetek
6 vagy 12 havi bérletet vásárolok